Go Back   The 75 and ZT Owners Club Forums > The 75 and ZT Owners Club Forums > I.C.E. Forum
Register FAQ Image Gallery Members List Calendar Mark Forums Read
Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th May 2024, 13:23   #1
xamtex
Regular poster
 
rover 75cdti/MGZT260

Join Date: Nov 2016
Location: nuneaton
Posts: 42
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default audio problem.

i have a 2002 75 with the symphony unit,its had a longstanding fault with the display sometimes not working. but my present issue only cropped up recently with the audio dropping out...then coming back on. today i discovered that the fault seems to be connected to the drivers window??? with the window closed i have no audio...if i drop the window an inch the audio comes back and if i fully open the window it goes off again.all other windows make no difference. can anyone shed any light on this fault as im a bit confused as to the connection between window and radio audio?
xamtex is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2024, 14:09   #2
xamtex
Regular poster
 
rover 75cdti/MGZT260

Join Date: Nov 2016
Location: nuneaton
Posts: 42
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

fault found...mirror screw shorting tweeter.
xamtex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 13:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
Copyright © 2006-2023, The Rover 75 & MG ZT Owners Club Ltd