Go Back   The 75 and ZT Owners Club Forums > The 75 and ZT Owners Club Forums > I.C.E. Forum
Register FAQ Image Gallery Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th July 2020, 21:14   #1
prits_uk2002
Gets stuck in
 
MG ZT 190+

Join Date: Apr 2008
Location: Leicester
Posts: 519
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Broke The Connector On Highline Radio Tuner In Boot

My cars been playing up lost radio battery drain weird screen text. So I looked in boot to find an inch of water and possibly a water damaged radio tuner in the boot. I've been trying to remove the connector I lifted it up and tried all sorts to disconnect it from the radio tuner (the unit on the right in the boot spare wheel) because it was rusted it didn't come out. I have ended up breaking it. I'm deeply traumatised. I would like to know what my options are. I would tbh like a more newer and updated ice in my car. Also possibly the tuner is fried. Can I replace the plastic connector. Would a new android system require the tuner and its connector? Please any advise would be greatly appreciated.
Attached Images
File Type: jpg 95845f1f34663d32.jpg (61.4 KB, 22 views)

Last edited by prits_uk2002; 17th July 2020 at 21:20.. Reason: picture is not mine but thats what I have broke
prits_uk2002 is offline   Reply With Quote
Old 1st August 2020, 15:55   #2
Maxfly
Regular poster
 
Maxfly's Avatar
 
MG ZT 190 SE

Join Date: Feb 2010
Location: Fort William
Posts: 54
Thanks: 68
Thanked 25 Times in 14 Posts
Default

I have just replaced my stereo. The car originally had the Highline setup but looks like it was destroyed by water too, loom in boot is minging.
I think I have a replacement aerial for the radio attached to the windscreen now and all other wiring in boot is now redundant as the Android unit I bought came with all its required aerials and so far works fine.
Hope this helps?
Maxfly is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006-2020, The Rover 75 & MG ZT Owners Club Ltd