Go Back   The 75 and ZT Owners Club Forums > The 75 and ZT Owners Club Forums > Technical Help Forum
Register FAQ Image Gallery Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd November 2020, 15:34   #11
rover_ed
Regular poster
 
mg zt

Join Date: Feb 2014
Location: walsall
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Yes mate just got bumper off
rover_ed is offline   Reply With Quote
Old 22nd November 2020, 15:37   #12
SD1too
Doesn't do things by halves
 
SD1too's Avatar
 
Rover 75 2.5 Connoisseur Auto (1999) Dealer launch model.

Join Date: Mar 2007
Location: Middlesex
Posts: 17,189
Thanks: 991
Thanked 2,893 Times in 2,497 Posts
Default

OK thanks. For a non-resistor motor the most likely reason is worn down motor brush(es). A new set is available for about £20. Let me know if you want further details.

Simon
__________________
"Whatever is rightly done, however humble, is noble."
Sir Henry Royce.
SD1too is offline   Reply With Quote
Old 22nd November 2020, 15:44   #13
rover_ed
Regular poster
 
mg zt

Join Date: Feb 2014
Location: walsall
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thanks mate
rover_ed is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006-2020, The Rover 75 & MG ZT Owners Club Ltd